Assessoria Tècnica en la fabricació del pa, brioixeria congelada, masses congelades, pa pre-cuit, pa de motlle, pastisseria, galeteria i magdalenes.

  • Implantació de nous sistemes productius.
  • Procés industrial o artesanal de baguette pre-cuita.
  • Procés industrial o artesanal de brioixeria congelada.
  • Procés industrial o artesanal de pa comú i pans especials.
  • Implantació del procés industrial de masses amb fermentació global (chapatas, pans de grans alveolades, baguettes rústiques, etc.)
  • Assessorament sobre l’organització del treball en producció.
  • Control de processos industrials de pa de motlle, pa d’hamburgueses, galetes, pa torrat, bescuits, etc.
  • Assessoraments en formulació de productes (tipus de pa, brioixeria, pastisseria, etc.)
  • Assessorament en matèries primeres i millorants panaris (conservants, emulsionants, enzims, reguladors del Ph i antioxidants, etc.)
  • Desenvolupament de nous productes de pastisseria i postres per a hostaleria i restauració.

Desenvolupament de Nous Productes

· Noves idees
· Concepció preliminar i disseny de producte
· Desenvolupament de la formulació
· Proves industrials de producció
· Comprovació de la qualitat

Desenvolupament de Projectes

· Industrialització i automatització
de productes en brioixeria i fleca
· Masses congelades de brioixeria i/o pa
amb o sense fermentació prèvia
· Implantació de nous sistemes productius

Optimització de Línies Productives

· Millores en rendiment de personal
· Millores en rendiment Kg/hora
· Minves

Auditories Tècniques de Procés

· Assessorament d’instal·lacions
· Maneig i emmagatzematge de matèries primeres
· Controls en processos i productes elaborats