Assessoria Tècnica en la fabricació del pa, brioixeria congelada, masses congelades, pa pre-cuit, pa de motlle, pastisseria, galeteria i magdalenes.
- Implantació de nous sistemes productius.
- Procés industrial o artesanal de baguette pre-cuita.
- Procés industrial o artesanal de brioixeria congelada.
- Procés industrial o artesanal de pa comú i pans especials.
- Implantació del procés industrial de masses amb fermentació global (chapatas, pans de grans alveolades, baguettes rústiques, etc.)
- Assessorament sobre l’organització del treball en producció.
- Control de processos industrials de pa de motlle, pa d’hamburgueses, galetes, pa torrat, bescuits, etc.
- Assessoraments en formulació de productes (tipus de pa, brioixeria, pastisseria, etc.)
- Assessorament en matèries primeres i millorants panaris (conservants, emulsionants, enzims, reguladors del Ph i antioxidants, etc.)
- Desenvolupament de nous productes de pastisseria i postres per a hostaleria i restauració.
Desenvolupament de Nous Productes
· Noves idees
· Concepció preliminar i disseny de producte
· Desenvolupament de la formulació
· Proves industrials de producció
· Comprovació de la qualitat
Desenvolupament de Projectes
· Industrialització i automatització
de productes en brioixeria i fleca
· Masses congelades de brioixeria i/o pa
amb o sense fermentació prèvia
· Implantació de nous sistemes productius
Optimització de Línies Productives
· Millores en rendiment de personal
· Millores en rendiment Kg/hora
· Minves
Auditories Tècniques de Procés
· Assessorament d’instal·lacions
· Maneig i emmagatzematge de matèries primeres
· Controls en processos i productes elaborats