Assessoria Tècnica en la fabricació del pa, brioixeria congelada, masses congelades, pa pre-cuit, pa de motlle, pastisseria, galeteria i magdalenes.

Angel-Ortiz-Lopez-Consultor-tecnico

Sóc Ángel Ortiz López, assessor tècnic en fleca. Porto més de 40 anys treballant en el sector de la fleca, brioixeria, pastisseria industrial i masses congelades, oferint solucions noves i ajudant a modernitzar processos a importants empreses del sector, a nivell nacional i internacional.

Assessoro a les empreses a nivell tècnic en la fabricació, en la formació de l’equip tècnic de producció i en la rentabilizació dels productes a través dels processos productius.

Sóc autor de les patents “Masses de pa llestes per fornejar” i “Masses de brioixeria llesta per fornejar”, i creador de la “Fermentació Progressiva”. A més, dono formacions especialitzades a professionals en aquest àmbit.

SERVEIS

Solucions per al sector de les masses de pa i brioixeria industrials

Implantació de nous sistemes productius.

Procés industrial o artesanal de baguette pre-cuita, brioixeria congelada, pa comú i pans especials.

Implantació del procés industrial de masses amb fermentació global, chapatas, pans de gran alveolada, baguettes rústiques, etc.

Assessorament sobre l'organització del treball en producció, matèries primeres i formulació.

Control de processos industrials de pa de motlle, pa d'hamburgueses, galetes, pa torrat, bescuits, etc.

Desenvolupament de nous productes de pastisseria i postres.

LES MEVES FÓRMULES I RECEPTES

Aquí podrà trobar alguna de les meves formulacions i especialitats

(Español) BUÑUELOS DE CUARESMA

(Español) BUÑUELOS DE CUARESMA

Ho sentim, aquesta entrada es troba disponible únicament en Espanyol Europeu.

Leer Más
(Español) STOLLEN

(Español) STOLLEN

Ho sentim, aquesta entrada es troba disponible únicament en Espanyol Europeu.

Leer Más
(Español) PANQUEMADO

(Español) PANQUEMADO

Ho sentim, aquesta entrada es troba disponible únicament en Espanyol Europeu.

Leer Más
(Español) PAN DE CROSTONS O PAN DALÍ

(Español) PAN DE CROSTONS O PAN DALÍ

Ho sentim, aquesta entrada es troba disponible únicament en Espanyol Europeu.

Leer Más