libro_02

Bollería

Ángel Ortiz. Vilbo Editores, 1988.

Orientat a contribuir i ampliar els coneixements relacionats amb el món de les masses fermentades, aportant diverses especialitats d’àmbit nacional i europeu, incloent en alguns casos la història, llegenda o tradició d’aquestes especialitats. A més, d’il·lustracions del pas a pas per a la correcta elaboració en obrador.

libro_10

Hojaldre - Tradición Viva, prestigio pastelero.

Ángel Ortiz i otros. Croexsa, 1997.

Col·laboració i realització, conjuntament amb l’equip de R+D Croexsa, i per a clients de l’empresa.

de profesion panadero

De Profesión, Panadero. Arte Blanco.

Albert Olle, Ángel Ortiz. LUNWERG, 2015.

Llibre realitzat conjuntament amb Albert Olle en Macxipan, amb la intenció de reivindicar un ofici que no ha rebut el reconeixement que mereix. Elaboració en obrador de tota classe d’especialitats de pa.